Skriv här om din fångst, var när hur.

Sv:fiske viskan

Kan ha att göra med att kraftverksägaren vid krökling inte har släppt vatten som han ska i sommar, ena fåran vid mörlarp har ju varit nästan torrlagd tidvis, och sen har vattennivån varierat med flera decimeter ca. 4 ggr/tim. Det är en trolig förklaring till varför inte nån fisk vill vara i viskan.

Förslag

Skriv gärna tankar o ideér inför fiskeresa här !!!

Tack

Tar mig för bröstet !!! Skämt å sido!! Satte in privat 500 kr till föreningen ikväll...Hoppas fler hakar på!!! 1 kr är välkommet !!!! Pengar i kassan så går de ju oavkortat till vattenvård/fiskeresor för klubbens medlemmar!!
Bankgiro 197-4963

Sv:Tack

Du ska ha ett jättestort tack för ditt bidrag, detta betyder oerhört mkt för vår förening. Jag ska på nästa styrelsemöte ge förslag "fiskeresa för våra medlemmar" vart den ska gå, det vet jag inte i dagsläget. Har någon några förslag på detta är ni välkomna att maila oss.

FISKE

Är ni många som flugfiskar?

Sv:FISKE

Hej!
Ja det är ganska många som flugfiskar, du är varmt välkommen till klubben.

<< 1 | 2 | 3

Sök på webbsidan

© 2013 All rights reserved.

Drivs med Webnode